PROGRAMMES TO

Refresh Your Self

OLIJVEN PLUKKEN 

Een weekje ontspannen tussen de olijfbomen en ook nog je eigen olijfolie maken – dat kan van maandag 2 t/m vrijdag 6 november 2020.

Home of Innergy biedt je deze mooie experience in de Spaanse Jalonvallei. We werken daarbij samen met B&B Buena Idea in Xaló en Finca Lliber in Lliber. De Jalonvallei heeft het gezondste microklimaat van Europa en ligt vlakbij de Middellandse Zee en een goed uur van de prachtige steden Valencia en Alicante.

Weg van de grijze luchten en alle drukte, en samen in de gezonde buitenlucht aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat je na een gevarieerd, gezellig programma opgeladen en met je eigen olijfolie weer naar huis gaat!  

INNEROLIVE 
 
  • Wat krijg ik dan?  

Natuurlijk 4 overnachtingen in een comfortabel landhuis, inclusief ontbijten en de in het programma genoemde maaltijden. Ook alle andere genoemde programma-onderdelen én vervoer tijdens het programma (maandagnamiddag – donderdagavond) zijn inbegrepen. Daarnaast ontvang je zelfgemaakte olijfolie met eigen label afgeleverd op huisadres. 

Niet in de prijs inbegrepen zijn een retourvliegticket (Alicante/Valencia/Murcia, ), luchthaventransfers, een reisverzekering (zelf af te sluiten) en uiteraard evt. extra uitgaven tijdens verblijf. Let waar relevant op de toeslag voor een 1-persoonskamer. 

Het onderkomen biedt ook een kleine filmruimte, pooltafel, fitnessruimte, buitenzwembad, en olijfgaard. Alle mogelijkheid dus om je ook te ontspannen. Kijk voor meer info op de website van Castell de la Solana

  • Wanneer kan ik komen? 

Wij bieden dit programma doorgaans eind begin november aan, afhankelijk van het verwachte oogstmoment. 

  • Wat kost dat? 

De prijs van dit pakket bij Home of Innergy exclusief (vlieg)reis is 550,- euro per persoon op basis van een 2 personen in een tweepersoonskamer. Voor 1-persoongebruik van een kamer geldt een toeslag van 100,- euro.  

  •  Wat heb ik nodig? 

Lekkere kleding om in de gaard bezig te zijn, wandelkleding en -schoenen, prettige kleding voor ‘s avonds inclusief trui of vest voor de frissere avonden. Daarnaast vervoer om in de vallei te geraken. 

INNEROLIVE IN EEN NOTENDOP 
 

Maandag 

  • Namiddag: Kennismaking groep, welkomstborrel, en diner bij Castell de la Solana 

Dinsdag – Woensdag – Donderdag

  • Ochtend: Ontbijt bij gekozen verblijfslocatie, olijven plukken inclusief koffiebreak en lichte lunch 
  • Middag: Activiteit zoals wandeling of wijnproeverij. 
  • Donderdagmiddag: Olijvenoogst persen + rondleiding. 
  • Avond: Diner 

Vrijdag 

  • Ochtend: Ontbijt bij gekozen verblijfslocatie en vertrek. 

INNEROLIVE: HOSTS   

Björn & Maarten
Hans en Jolanda van Buena Idea
Sacha en Schelto van Finca Lliber

Interesse?
Mail!

Adres: Partida la Coma 326
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma 326
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)

© 2019 Home of Innergy. All rights reserved. Made with ❤️ by Strike Design Online.