PROGRAMMES TO

Refresh Yourself 

INNER LEEFSTIJL

  Lekker in je vel zitten – waar gaat dat om? 
 

Als deelnemer van dit programma gaat u in een groep werken aan een betere leefstijl, terwijl u ook geniet van de prachtige omgeving van het “Home of Innergy” in het Spaanse Alcalalí. Het leefstijl programma streeft naar een meetbare verbetering in de leefstijl, gezondheid en kwaliteit van leven. Dat wil zeggen dat er zal worden gewerkt aan betere eetgewoontes, meer bewegen, betere slaap en ontspanning, met als doel een positieve verandering in bijvoorbeeld gewicht, vetpercentage, middelomtrek, bloedglucose of cholesterol – en natuurlijk voelt u zich algeheel fitter en prettiger in uw vel.

 
 
INNER LEEFSTIJL 
 
  • Wat krijg ik? 
Een 4-daags leefstijlprogramma gericht op het verbeteren van de algehele leefstijl, met als doel om duurzaam gewicht te verliezen en lekker in je vel te zitten. Naast voeding, bewegen en gedrag is er ook aandacht voor slaap & ontspanning, stress, vitaliteit en werk-privé-balans. De overnachtingen zijn inclusief, evenals ontbijt, lunch en diner elke dag. Castell de la Solana ligt in een rustige en inspirerende omgeving. Het landhuis biedt fitnessmogelijkheden, pooltafel, zwembad, filmruimte, olijfgaard en lounges. Alle mogelijkheid dus om je te ontspannen. Kijk voor meer info op de website van Castell de la Solana
 
 
  • Wanneer kan ik komen? 

In 2020 staat dit programma nog niet ingepland o. Bij voldoende animo voor bepaalde data, kunnen we plannen. Informeer dus gerust! 

 

  • Wat kost dat? 

Om een goede start te maken in het jaar, geven we voor de eerstvolgende groep 20% korting. Uw pakket kost daardoor 1165,- euro per persoon. Let op: sommige verzekeraars vergoeden programma’s zoals dit gedeeltelijk! 

 

  •  Wat heb ik nodig? 

Om het landhuis te bereiken, heb je een vliegticket en huurauto nodig. We je aan op Alicante-Elche (ALC) airport te vliegen en adviseren één van de volgende vluchtcombinaties:

  • Amsterdam > Alicante 
  • Alicante > Amsterdam
 
  • Rotterdam > Alicante 
  • Alicante > Rotterdam 
 
INNER LEEFSTIJL IN EEN NOTENDOP 
 
 
Vrijdag 
· Ochtend: reis 
· 12:00 gezamenlijke lunch 
· 13:30 sessie 
· 19:30 gezamenlijk diner 
 
Zaterdag 
· 08:30 gezamenlijk ontbijt 
· 09:30 sessie 
· 12:00 gezamenlijke lunch 
· 13:30 wandeling 
· 19:30 gezamenlijk diner 
 
Zondag 
· 08:30 gezamenlijk ontbijt 
· 09:30 sessie 
· 12:00 gezamenlijke lunch 
· 17:00 yoga of korte wandeling 
· 19:30 gezamenlijk diner buiten de deur 
 
Maandag 
· 08:30 gezamenlijk ontbijt 
· 09:30 afsluitende sessie
· 12:00 gezamenlijke lunch 
· Terugreis back home 

INNER LEEFSTIJL: COACH

Alexandra Dik

Alexandra gelooft dat een goed functionerende geest in een gezond lichaam zit. Daarbij hoort een gezond gewicht met een lichaam dat genoeg beweging, ontspanning en rust krijgt.

Maar: "Natuurlijk moet men wel kunnen genieten. Doel is dit duurzaam bereiken. Dat kan alleen maar met een complete, gezonde leefstijl met een goede balans."

Join INNER LEEFSTIJL?

Adres: Partida la Coma 326
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma 326
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)

© 2019 Home of Innergy. All rights reserved. Made with ❤️ by Strike Design Online.