Home of Innergy

Refresh Your Self

Over ons 

Björn

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Limburg. Mijn ouders hadden een eigen onderneming en al snel ben ik steeds meer taken op me gaan nemen. Verantwoordelijkheid nemen en vertrouwen op intuïtie zijn belangrijke aspecten die mij hebben gevormd.

Als enig kind was mijn hond mijn beste maatje en de stap om diergeneeskunde te gaan sturen aan de Universiteit Utrecht was dan ook logisch. Ook mijn grootouders’ roots, het agrarische buitenleven, kwamen zo naar boven. Na een korte periode in de praktijk te hebben gewerkt, ben ik vanwege bredere interesses gaan werken als consultant in Den Haag en Brussel. Verschillende aspecten vanuit mijn veterinaire achtergrond heb ik mogen combineren met strategische doelen, juridische kaders en belangen van zowel de overheid als de maatschappij.

In 2015 heb ik mijn MBA aan Nyenrode Business Universiteit afgerond en aansluitend ben ik gestart met een PhD over collaboratieve dilemma’s op het gebied van One Health. Naast mijn werk bij onder andere Brabers ben ik bestuurlijk actief geweest bij verschillende (maatschappelijke) organisaties. Mijn expertise ligt op het vlak van samenwerking, omgaan met belangen en idealen, en interpersoonlijke communicatie. 

Kan ik iets voor je betekenen? Stuur mij hier een berichtje.

Maarten

Ik ben opgegroeid in Utrecht, in een VINEX-wijk bij uitstek: school, vrienden, winkels, alles in de buurt, alsof je in een dorp woont maar wel met ‘de stad’ vlakbij. Veel typen mensen en activiteiten, een fijne combinatie van stad en natuur, en daardoor bekend met overrenkomsten en contrasten. Mijn ouders, omgeving en dagen waren goed gestructureerd, ook in onze ‘nieuw samengestelde gezinnen’.

Deze achtergrond heeft me gevormd als een nieuwsgierig persoon, geÏnteresseerd in ‘hoe dingen zijn en werken’. Ik vind het fijn als er structuur en duidelijkheid zijn, maar ga niet zomaar uit van iets –  een kritische blik is mij niet vreemd. Daarnaast heb ik oog voor detail en ben ik pragmatisch en doordacht. Door de verscheidenheid aan ervaringen en situaties, en een onderzoekende houding, kan ik mee in allerlei (sociale) contexten. Volgens anderen kan ik aandachtig luisteren, meedenken en supporten, met een tikkie humor.

Na de studie algemene sociale wetenschappen in Utrecht , heb ik vanuit mijn interesse in individu, maatschappij en leren de studie opleidingskunde in Leiden gevolgd. Uit een blijvende drang naar mezelf ontwikkelen, en om mezelf het gevoel geven dat ik ‘echt weet waar ik het over heb’, ben ik enige jaren later gaan promoveren. Dit jaar rond ik mijn promotie in Glasgow die gaat over het delen van impliciete kennis door professionals in organisaties af. Vanuit mijn werk in Nederland heb ik ervaring in en aandacht voor het (volwassenen)onderwijs en op het gebied van ontwikkeling van teams met aandacht voor elk individueel persoon.

Persoonlijk contact? Stuur mij hier een berichtje.

Contact?

Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)

© 2020 Home of Innergy. All rights reserved. Made with ❤️ by Strike Design Online and Home of Innergy