Home of Innergy

Refresh Your Self

Pool van coaches

Gemma Oude Veldhuis

houdt van beweging, daarom: GO for grow.

"Zolang je in beweging blijft, zal er altijd iets gebeuren, blijf je altijd ervaren en dus leren. Als ondernemerscoach, trainer en spreker verzorg ik maatwerk communicatie- en leiderschapstrajecten, die door theorie én beleving veel beter in te passen zijn in dagelijks leven zakelijk en privé."


Voor meer informatie zie GO for Grow

Jan-Simon-Brouwer prof 2

Jan Simon Brouwer

is sympathiek príkkelend, alert en helder.

"Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen. Vanuit de praktijk inzoomen op patronen in jouw gedrag, je overtuigingen en je behoeften. De focus: wat kun jij zelf anders benaderen en doen om je situatie te veranderen?"


Voor meer informatie zie Cactustrainingen

Marcel Hesseling

is kennisvol, doordacht en sympahtiek.

Vanuit zijn sportieve achtergrond en ervaring als voedingsadviseur voor diverse topsporters en topsportteams zoals Lotto Jumbo en Astana Pro Cycling Team weet Marcel als geen ander welke brandstof nodig is om topprestaties te leveren. "Voeding is energie! Je voedingskeuzes bepalen welke energie je binnenkrijgt en hoe je hierop functioneert. Ik wil mensen inspireren zich meer te verdiepen in wat voeding met je doet, en laten ervaren wat voeding voor verschil kan maken om je persoonlijke of sportieve doelen te behalen."

Contact?

Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)