Home of Innergy

Refresh Your Self

Coaches

Björn & Maarten


Bevlogen en betrokken hebben wij dit concept bedacht en met anderen vormgegeven. Wij kunnen hier onze expertise en enthousiasme inzetten voor een groep mensen die volgens ons de nodige aandacht en begeleiding verdienen.


Hier kun je meer over onze achtergrond lezen.

Melanie van der Meer

is gestructureerd, invoelend en duidelijk.

Melanie is gerontologe, GZ-psychologe, en psychotherapeute i.o. Vanuit die hoedanigheid kan zij kritisch inhoudelijk meekijken naar de invulling van het programma.Jan Simon Brouwer

is sympathiek príkkelend, alert en helder.

"Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen. Vanuit de praktijk inzoomen op patronen in jouw gedrag, je overtuigingen en je behoeften. De focus: wat kun jij zelf anders benaderen en doen om je situatie te veranderen?"


Voor meer informatie zie Cactustrainingen

1 MARCEL HESSELING

Marcel Hesseling

is kennisvol, doordacht en sympahtiek.

Vanuit zijn sportieve achtergrond en ervaring als voedingsadviseur voor diverse topsporters en topsportteams zoals Lotto Jumbo en Astana Pro Cycling Team weet Marcel als geen ander welke brandstof nodig is om topprestaties te leveren. "Voeding is energie! Je voedingskeuzes bepalen welke energie je binnenkrijgt en hoe je hierop functioneert. Ik wil mensen inspireren zich meer te verdiepen in wat voeding met je doet, en laten ervaren wat voeding voor verschil kan maken om je persoonlijke of sportieve doelen te behalen."

Contact?

Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)