Home of Innergy

Refresh Your Self

HOME OF INNERGY in Castell de la Solana is een gespecialiseerd retreat waar je onthaast, oplaadt en nieuwe helderheid vindt.

 

Waarom?  

De moderne samenleving vraagt veel van je. In toenemende mate zien we mensen die zichzelf voorbij rennen om het tempo bij te kunnen benen. Ze ontnemen zichzelf de kans om tot bezinning te komen en worden steeds meer een lijdend voorwerp van deze tijd.
In de stroom van het moderne leven is het zoeken naar andere energie en helderheid, en verbinding met wie we zijn, 
zonder onszelf voorbij te spoeden. 

 

Hoe?  

Home of Innergy creëert de optimale omgeving en omstandigheden die je helpen om aan te sterken en helderheid te vinden. Een weelderige oase van rust waar persoonlijke aandacht en goede voeding de basis vormen om een stap te zetten. Middenin de olijfgaarden, waarin je je eigen draai vindt, ruimte voelt en geïnspireerd raakt. 

Word deelgenoot van HOME OF INNERGY.

 

 

Programma’s

INNERGY WEEK OF BREAK

Krijg frisse inzichten, maak flinke stappen. Voor jezelf. Voor je organisatie.

INNERSCRIPTY

Maak flinke stappen vooruit in het schrijven van je scriptie 

INNERHIKYNG 

Frisse neus, frisse ideeën. Stap in de mooiste en groenste valleien van Spanje 

INNEROLIVE 
 
Olijven oogsten en persen in november

INNBALANCE

In balans met meditatie en yoga 

INNERCYCLE

Voeding en fietsen: De combinatie

INNERPOLITICS 

Voor vrouwelijk leiderschap in de politiek 

INNERJUSTICE

Nascholing voor advocaten en mediators – Hoe stel je het kind centraal in een scheiding?  

INNER LEEFSTIJL

Leefstijl: duurzame stijl van voeding en vitaliteit 

INNERCONCEPT 
COMING SOON 
Ontwikkel een nieuw concept

 

INNERGOLF
COMING SOON 
Golfweek met een pro

INNERPAINT 
COMING SOON 
I p’aint not just something!

“Je zult zien dat ook hun olijfbomen uitdagingen kennen.
Eerst klein, beschermd door ander groen, maar eenmaal
groter staat de olijfboom er vaak alleen voor. 
Vanwege slagen en stoten ontstaan de karakteristieke
vormen die iedere olijfboom zo bijzonder maakt. 
Zo kun je ook vanuit jouw uitdaging iets unieks
maken waar je trots op kunt zijn.”

Uw Hosts

Björn

Björn, uit Voerendaal, Zuid-Limburg, heeft diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. In 2015 heeft hij zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit afgerond en is aansluitend gestart met een PhD over collaboratieve dilemma’s op het gebied van One Health. Naast zijn werk bij Brabers is Björn bestuurlijk actief geweest bij verschillende organisaties. Zijn expertise ligt op het vlak van samenwerking, omgaan met belangen en idealen, en interpersoonlijke communicatie. 

Maarten

Maarten, geboren Utrechter, studeerde algemene sociale wetenschappen in Utrecht en opleidingskunde in Leiden. Zijn wetenschappelijke promotie waar hij momenteel in Glasgow aan werkt gaat over het delen van impliciete kennis door professionals. Hij heeft brede ervaring in het (volwassenen)onderwijs, en interesses en expertise op het gebied van ontwikkeling van teams met aandacht voor elk individueel persoon. 

Pool van Trainers

René Hendriks

is verliefd op progressie, verslaafd aan creatie.

“Ik hou van levensgenieters, oftewel van iedereen die zijn / haar leven ten volle benut ongeacht de situatie waar men in zit. Het is mijn drijfveer als ik een klein zetje kan geven in het verder stimuleren hiervan.”


Voor meer informatie zie Bureau aan zee

Rob Zwaan prof

Rob Zwaan

is een denkende doener.

"Creëren. Van ‘niets naar iets brengen’. Die heerlijke opwinding voelen als alles op een natuurlijke manier samenvalt. Tijdens een waardevol gesprek. Bij het componeren van een kippenvel melodie of als woorden zich vormen tot een tekst die binnenkomt. Voor Rob geeft dat het leven kleur én geur!"

Maarten de Haan prof 1

Maarten de Haan

is pragmatisch, doordacht en no nonsense.

"Doen is het nieuwe denken. Ik ga graag met mensen en teams op zoek naar nieuwe ervaringen, met zichzelf en elkaar. Bewust, gericht en speels."Voor meer informatie zie BLND Academy

Jan-Simon-Brouwer prof 2

Jan Simon Brouwer

is sympathiek príkkelend, alert en helder.

"Ik geloof in verantwoordelijkheid nemen. Vanuit de praktijk inzoomen op patronen in jouw gedrag, je overtuigingen en je behoeften. De focus: wat kun jij zelf anders benaderen en doen om je situatie te veranderen?"


Voor meer informatie zie Cactustrainingen

Kim Feelders

is direct, oprecht en mensgericht.

Als family coach is zij gespecialiseerd in samen opvoeden, samen echtscheiden, en samen verder. "Ik ben sinds 1994 werkzaam in de jeugdhulpverlening, bij de Raad voor de kinderbescherming en op het gebied van complexe echtscheidingen. 'Pragmatisch verder' is mijn doel."


Voor meer informatie zie De Praatfabriek

Jan de Vreugd

is divers qua achtergrond en breed in begrip.

"Ik heb geprobeerd boer te worden in Canada, maar ben vervolgens als spijtoptant teruggekeerd naar Nederland waar ik in mijn coachingswerk dankbaar gebruik maak van het enneagram, managementdrives, karakterstructuren en kernkwadranten. Verder profiteer ik dagelijks van de inzichten van Carl Rogers en met name van zijn ‘client-centered therapy."

Gemma Oude Veldhuis

houdt van beweging, daarom: GO for grow.

"Zolang je in beweging blijft, zal er altijd iets blijven gebeuren, blijf je altijd ervaren en dus leren. Als ondernemerscoach, trainer en spreker verzorg ik maatwerk communicatie- en leiderschapstrajecten, die door theorie én beleving veel beter in te passen zijn in dagelijks leven zakelijk en privé."


Voor meer informatie zie GO for Grow

Willy Haalebos

ademt rust en geeft vertrouwen.

"Ik ben in 1996 in aanraking gekomen met lichaamswerk omdat ik destijds tegen problemen aanliep. Ik leerde mijn lijf te voelen en expressie te geven. Mijn pad bracht me van lichaamsgeoriënteerde therapie naar familie-opstellingen en (Osho)mediaties. Alles om mensen dichterbij zichzelf te brengen - van hoofd naar hart."

Voor meer informatie zie de site van Willy Haalebos

Marcel Hesseling

is kennisvol, doordacht en sympahtiek.

Vanuit zijn sportieve achtergrond en ervaring als voedingsadviseur voor diverse topsporters en topsportteams zoals Lotto Jumbo en Astana Pro Cycling Team weet Marcel als geen ander welke brandstof nodig is om topprestaties te leveren. "Voeding is energie! Je voedingskeuzes bepalen welke energie je binnenkrijgt en hoe je hierop functioneert. Ik wil mensen inspireren zich meer te verdiepen in wat voeding met je doet, en laten ervaren wat voeding voor verschil kan maken om je persoonlijke of sportieve doelen te behalen."

Alexandra Dik

is een inspirerende doener.

Alexandra gelooft dat een goed functionerende geest in een gezond lichaam zit. Daarbij hoort een gezond gewicht met een lichaam dat genoeg beweging, ontspanning en rust krijgt. Maar: "Natuurlijk moet men wel kunnen genieten. Doel is dit duurzaam bereiken. Dat kan alleen maar met een complete, gezonde leefstijl met een goede balans."

 

 

.

 

Contact?

Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)
Adres: Partida la Coma, s/n
03728 Alcalalí, Alicante, Spanje
(38.7571949, -0.0327380)

© 2020 Home of Innergy. All rights reserved. Made with ❤️ by Strike Design Online and Home of Innergy